Jdi na obsah Jdi na menu

Novinky

Příspěvky

Zveme Vás na příměstské tábory

Celý příspěvek
| Rubrika: Novinky

Žáci na šampionátu tentokrát bez medaile

 

Jako poslední kategorie již tradičně soutěžili o medaile z halového mistrovství České republiky žáci a žákyně. Letošní mistrovství proběhlo 3.-4. března v Ostravě a kolínskou atletiku zde reprezentovala desítka mladých atletů, z toho tři žáci a sedm žákyň.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Novinky

Ptejte se on-line Antonína Morávka

V pátek 2. března mezi 9. a 10. hod. bude on-line odpovídat na dotazy čtenářů Kolínského deníku  trenér Antonín Morávek. Otázky můžete zadávat na tomto odkazu: 

https://kolinsky.denik.cz/ostatni_region/on-line-na-dotazy-ctenaru-bude-odpovidat-antonin-moravek-20180226.html

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Novinky

Denisa Pešová a Jakub Vítek jsou mistry republiky!

Foto: Eduard Erben

Týden po vrcholu domácí atletické sezóny, který obstaralo halové mistrovství České republiky mužů a žen, se o tituly šampionů utkali v ostravské hale kategorie dorostu a juniorů. Do bojů české mládežnické špičky také zasáhlo v individuálních disciplínách celkem 17 kolínských závodníků. A hned v sobotu se příznivci mohli radovat z pěti medailí, z toho dvou zlatých!

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Novinky

O víkendu nás čeká gigant v Ostravě

 

O nadcházejícím víkendu proběhne v Ostravě zimní halový gigant, jak se říká společnému mistrovství České republiky v kategoriích juniorů a dorostu. Kolínskou atletiku zde bude zastupovat početná sedmnáctičlenná výprava, kterou vybrali ke startu techničtí delegáti, ale rozhodně v ní jsou i medailová želízka.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Novinky

Zdeňka Seidlová nominována na halové MS do Birminghamu!

Foto: Denisa Kisialová

V pondělí 19. února rozhodlo předsednictvo Českého atletického svazu o nominaci na halové mistrovství světa, které se uskuteční od 1. do 4. března v anglickém Birminghamu a na které odcestuje celkem 22 českých atletů. Nominaci na tento vrcholný podnik si vybojovala také čtvrtkařka našeho oddílu Zdeňka Seidlová.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Novinky

Stříbro Šárky Buranské, bronz Štěpána Hampla!

 

Třetí únorový víkend patřil bojům o tituly halových mistrů České republiky, které probíhaly v hale Otakara Jandery v pražské Stromovce. Do závodů zasáhla také osmička reprezentantů Sokola Kolín - atletika.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Novinky

Před mistrovstvím mužů a žen

 

O nadcházejícím víkendu proběhne v pražské Stromovce v hale Otakara Jandery vrchol letošní domácí zimní atletické sezóny - mistrovství České republiky mužů a žen. Kolínská atletika na něm bude mít hned osminásobné zastoupení a ani v letošním roce, ačkoli loňský medailista Matyáš Dalecký je po operaci kotníku a Helena Jiranová přestoupila do USK Praha, rozhodně není bez medailových šancí.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Novinky

Ptejte se on-line Štěpána Hampla

Ve čtvrtek 15. února mezi 15. a 16. hodinou bude on-line odpovídat na dotazy čtenářů Kolínského deníku mládežnický sportovec Kolína za rok 2017 sprinter Štěpán Hampl. Otázky můžete zadávat na tomto odkazu: 

https://kolinsky.denik.cz/ostatni_region/ptejte-se-on-line-atleta-stepana-hampla-20180211.html

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Novinky

Mladší žactvo se šesti zlatými kralovalo krajskému přeboru

V neděli 11. února proběhl v nafukovací hale na Strahově letošní poslední halový přebor Středočeského kraje, tentokrát v kategorii mladšího žactva. Mladé kolínské naděje v boji o 16 sad medailí v konkurenci více než 330 soupeřů z 19 středočeských klubů nezklamaly, vybojovaly 8 medailí, z toho 6 zlatých (!), a Sokol Kolín-atletika se tak stal nejúspěšnějším oddílem.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Novinky

Výborná čtyřstovka Zdeňky Seidlové

 

Do víkendového mistrovství České republiky v halových vícebojích, které proběhlo v pražské Stromovce, byly zařazeny také vložené závody na 400 metrů mužů a žen. Týden před halovým šampionátem mužů a žen se v něm blýskla také kolínská sprinterka Zdeňka Seidlová.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Novinky

Natálie Olivová vybojovala první letošní kolínskou medaili

 

Od pátku do neděle se koná letošní první atletické mistrovství České republiiky, a to v halových vícebojích všech kategorií. V hale Otakara Jandery v pražské Stromovce zastupovala kolínskou atletiku pouze svěřenkyně trenéra Martina Radikovského Natálie Olivová, která ale obhajovala v kategorii starších žákyň loňský titul.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Novinky

Na Sportovci Kolína ovládli naši členové čtyři z pěti kategorií!

Foto: Zdeněk Hejduk

V úterý 6. února proběhlo tradičně v zaplněném sále kolínského divadla slavnostní vyhlášení prestižní ankety Sportovec Kolína 2017. Moderování pořadu se tentokrát ujal známý sportovní komentátor České televize Jaromír Bosák a v doprovodném programu vystoupili zpěvačka Veronika Wildová a skupina Divoko, kolínští gymnasté či taneční formace CrossDance. Večer skončil pro kolínskou atletiku veleúspěšně, když si naši členové odnesli z pěti kategorií hned čtyři vítězství! Fotogalerie Zdeňka Hejduka

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Novinky

Tomáš Puczek na Středoškolském výškařském poháru 194 cm

 

V úterý 6. února proběhl v tělocvičně 3. ZŠ Kolín letošní ročník halového Středoškolského výškařského poháru, kterého se zúčastnili skokané z 8 středních škol. Závod se skvěle vydařil především junioru Tomáši Puczkovi, který si dokázal posunout své osobní maximum na 194 cm.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Novinky

Na přeboru Prahy kvalitně Buranská, Seidlová i Pešová

 

O víkendu proběhl v pražské Stromovce otevřený halový přebor Prahy dospělých, juniorů a dorostu, kterého se zúčastnila i výprava kolínských atletů. Před nadcházejícími vrcholy domácí sezóny se v kvalitním světle představily především trojskokanka Šárka Buranská, sprinterka Zdeňka Seidlová a výškařka Denisa Pešová.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Novinky

Ptejte se on-line Matyáše Daleckého

Ve čtvrtek 1. února mezi 14. a 15. hod. bude on-line odpovídat na dotazy čtenářů Kolínského deníku výškař Matyáš Dalecký. Otázky můžete zadávat na tomto odkazu: 

https://kolinsky.denik.cz/ostatni_region/ptejte-se-on-line-atleta-matyase-daleckeho-20180129.html

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Novinky

Tabulky 2017

 

V přiloženém souboru se můžete seznámit s výroční zprávou naší T.J. a našeho oddílu atletiky a tabulkami výkonů za uplynulý rok 2017. Tabulky_17_web.pdf

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Novinky

Kolínští atleti na hvězdném Czech Indoor Gala

Foto: Aleš Graf

Největší letošní tuzemská halová událost - hvězdný ostravský mítink Czech Indoor Gala - proběhl i s kolínskou účastí. Na závodech, kde se představili špičkoví atleti z 32 zemí světa, se totiž s nejlepšími sprintery světa utkal na nejkratší sprinterské trati Štěpán Hampl a v národním programu se prezentovali Stanislav Jíra, Jana Šafránková, Tadeáš Krakuvčík a Martin Coubal.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Novinky

Skvělý oddílový rekord Štěpána Hampla na Jablonecké hale

 

Skvělé představení předvedli na letošním ročníku tradičního mítinku Jablonecká hala sprinteři z tréninkové skupiny Antonína Morávka. Vynikající výkon ukázal především junior Štěpán Hampl, který dokázal hned dvakrát posunout historický oddílový rekord v běhu na 60 metrů jak v kategorii juniorů, tak mužů.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Novinky

Na Olympcupu rychlý čas Standy Jíry

 

Úterního 3. Olympcupu se v hale Otakara Jandery v pražské Stromovce zúčastnila tréninková skupina Antonína Morávka. Jednoznačně nejkvalitnějším výkonem byl velmi rychlý nový osobní rekord loňského stříbrného halového dorosteneckého medailisty Stanislava Jíry na 60 metrů.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Novinky